Ga naar website navigation Ga naar artikel navigatie Ga naar inhoud

Jaarverslag 2020

Alle cijfers van PFZW in het afgelopen jaar en de toelichting daarop van het bestuur leest u in ons Jaarverslag 2020. 

Terugkijken op een zwaar jaar

2020 was een heel zwaar jaar voor de sector zorg en welzijn. Bestuursleden van PFZW spreken met werkgevers en deelnemers over hun ervaringen met corona. Bestuursvoorzitter Joanne Kellermann blikt namens PFZW terug en kijk ook naar de uitdagingen die voor ons liggen. 

Joanne Kellermann

Hoe kijkt bestuursvoorzitter Joanne Kellermann terug op 2020 en welke uitdagingen ziet ze voor de komende tijd?

Tiny Guit en Gerard Bergsma

Tiny Guit is beheerder van onder meer wijkcentrum De Nieuwe Silo in Hoofddorp. Gerard Bergsma is bestuurslid van PFZW namens de Federatie van Beroepsorganisaties in de Zorg. Ze spreken over de gevolgen van corona voor hen persoonlijk én voor de pensioenen.

Yolanda Panka en Leonne Jansen

Yolanda Panka is verzorgende IG bij verpleeghuis Laurens Stadzicht in Rotterdam. Leonne Jansen is namens FNV Zorg en Welzijn bestuurder bij PFZW. Samen blikken ze terug op 2020.

Jacqueline Joppe en Peter Langebach

Peter Langenbach is voorzitter raad van bestuur van het Maasstad Ziekenhuis in Rotterdam. Jacqueline Joppe heeft die functie bij de Brabantse Zorggroep Elde Maasduinen en is daarnaast bestuurslid van PFZW. Hoe blikken zij als bestuurders terug op het coronajaar 2020?

Suzanne van Dommelen en Petra de Bruijn

Suzanne van Dommelen, zakelijk directeur van TivoliVredenburg, en PFZW-bestuurder Petra de Bruijn gaan in gesprek over het jaar waarin het Utrechtse muziek- en debatcentrum zijn deuren moest sluiten.