Ga naar website navigation Ga naar artikel navigatie Ga naar inhoud
}

homepage Jaarverslag 2021

Jaarverslag 2021

Alle cijfers van PFZW in het afgelopen jaar en de toelichting daarop van het bestuur leest u in ons Jaarverslag 2021. 

Een terugblik op 2021

Wat hield ons bezig in 2021? Bestuursleden van PFZW spreken met deelnemers en een werkgever over hun ervaringen. Bestuursvoorzitter Joanne Kellermann blikt namens PFZW terug en kijk ook naar de uitdagingen die voor ons liggen.

Joanne Kellermann

Een zwaar jaar met toch ook wat lichtpuntjes: het jaar 2021 volgens bestuursvoorzitter Joanne Kellermann.

Bekijk ook deze korte video over het jaar 2021.

Els van ’t Klooster en Mariëtte Simons

Els van ’t Klooster werkte tot 2019 als inhoudelijk adviseur bij Centrum Jeugd en Gezin in Rotterdam en is inmiddels met pensioen. Hoe dat bevalt en wat de coronacrisis met haar deed, bespreekt ze met Mariëtte Simons, gekozen bestuurslid van PFZW namens de gepensioneerden.

Jeroen Blok en Jorick de Bruin

Jeroen Blok is verpleegkundige Intensive Care en Spoedeisende Hulp bij Haaglanden Medisch Centrum in Den Haag. Samen met Jorick de Bruin, vanuit CNV Zorg en Welzijn bestuurslid bij PFZW, blikt hij terug op 2021.

Piet Huizinga en André ten Damme

Piet Huizinga is directeur-bestuurder bij Ambulance IJsselland en Ambulance Oost én vicevoorzitter van de koepelorganisatie Ambulancezorg Nederland. Samen met André ten Damme, bestuurslid bij PFZW, blikt hij als werkgever terug op de uitdagingen in 2021.

Rania Abdelhadi en Ilse van der Weiden

Rania Abdelhadi is verzorgende bij woonzorgcentrum Overspaarne van Kennemerhart. Hoe kijkt ze naar de toekomst en naar haar pensioen? Dat besprak ze met Ilse van der Weiden, namens FNV Zorg en Welzijn bestuurslid van PFZW.